Espanyol
Esports Futbol 30/04/2012

El periodista de la Cope que sospita de l'Espanyol-Sporting és el que va parlar de dopatge al Barça, Juan Antonio Alcalá

Un any després de dir que al Reial Madrid creien que el Barça es dopava, la cadena de ràdio va haver de demanar disculpes i pagar una multa

A.s.
1 min
Juan Antonio Alcalá, periodista de la Cadena Cope

BarcelonaJuan Antonio Alcalá és el periodista de la cadena Cope que diumenge a la matinada va dir que una persona de la LFP (Lliga de Futbol Professional), sense dir-ne el nom, li havia dit dijous que l'Sporting guanyaria segur al camp de l'Espanyol, com així va ser. Ell és l'únic que ha parlat d'un partit concret, ja que a la mateixa hora i a l'emissora de la competència, la SER, José Ramon de la Morena deia que la LFP sospitava d'alguns partits que podien estar arreglats, sense citar-ne cap.

Aquest matí el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha hagut de sortir ràpidament en roda de premsa per negar les acusacions, i Rafael Entrena, responsable de l'àrea jurídica, ha demanat a la Cope que ho aclarís: "Volem saber si a la Cope mantenen la seva acusació o no. I, en segon lloc, que ens diguin d'on prové aquesta informació. No es pot dir una cosa tan greu com aquesta, amb les conseqüències que això té, i negar-se a dir d'on surt".

Cal recordar que Juan Antonio Alcalá és el mateix periodista que fa més d'un any va dir en el seu programa 'El partido de las 12' –el 13 de març de 2011– que el Madrid sospitava d'alguns metges del Barça de "dubtosa reputació", insinuant que es dopaven. Aquella acusació va ser resposta amb una querella del Barça, que es va tancar fa unes setmanes amb una disculpa pública i el pagament d'una multa de 200.000 euros.

stats