Espanyol
Esports Futbol 21/05/2011

Dia de comiats a Cornellà-el Prat en un partit contra el Sevilla sense res en joc per l'Espanyol

El club i l'estadi homenatjeran de la Peña en el seu últim partit, i Pochettino ha deixat fora de la llista Kameni per criticar el club, i també podria deixar l'equip

Efe
2 min
De la Peña celebra amb Nené un gol contra el Mallorca a Montjuïc. Aquella temporada 2008/2009 va ser la millor de les últimes del càntabre amb l'Espanyol.

BarcelonaL'Espanyol rebrà demà el Sevilla amb el principal al·licient d'homenatjar Iván de la Peña, en un partit que es perdrà el porter Carlos Kameni, que no està a la llista de convocats, i en què els sevillans intentaran conservar la cinquena plaça. De la Peña va anunciar dijous la seva retirada als 35 anys entre llàgrimes i l'afició de Cornellà-El Prat li agrairà els nou anys que ha passat al club blanc-i-blau. El càntabre ha forçat la seva recuperació per gaudir de minuts en el seu últim partit com a futbolista professional.

En la convocatòria de Mauricio Pochettino, a més de 'Lo Pelat', destaca l'absència del porter camerunès Carlos Kameni. El porter africà va acusar dimarts passat el club de falta d'ambició per marcar-se com a únic objectiu la permanència i també va deixar oberta la possibilitat de deixar l'entitat catalana aquest estiu. Encara que els lesionats David García –que no renovarà–, Raúl Baena, Javi Márquez i Aldo Duscher estaven a la recta final de la recuperació, el cos tècnic ha preferit no forçar-ne cap per a l'intranscendent partit. La llista, de 19 jugadors, no presenta més sorpreses.

A la porteria Cristian Álvarez prendria el relleu de Kameni i estaria acompanyat per una defensa composta per Galán i Chica –que tampoc renovarà– als laterals i Amat i Raúl Rodríguez com a centrals. Javi López i Joan Verdú formarien la medul·lar perica. Luis García, Iván Alonso, d'enllaç, Callejón i Osvaldo, en punta, serien l'aposta en atac.

El Sevilla arribarà a l'estadi Cornellà-El Prat amb la participació en la pròxima Lliga Europea assegurada i disposat a consolidar-se a la cinquena posició de la taula que ocupa en un triple empat amb l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid. Les tres formacions intentaran evitar la setena plaça per a així no haver de disputar l'eliminatòria prèvia de la Lliga d'Europa a final de juliol, cosa que trastocaria tota la planificació de pretemporada.

Alineació probable:

Espanyol: Cristian; Galán, Amat, Raúl Rodríguez, Chica; Javi López, Verdú; Luis García, Iván Alonso, Callejón i Osvaldo.

Sevilla: Javi Varas; Martín Cáceres, Sergio Sánchez, Escudé, Dabo; Alfaro, Medel, Romaric, Luis Alberto; Renato i Negredo.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarrès)

Estadi: Cornellà-el Prat.

Hora: 22.00 h.

stats