Espanyol
Esports Futbol 09/12/2011

Cristian Álvarez: "L'equip està donant la cara. Els resultats arribaran"

El porter i capità de l'Espanyol recorda que el perill del rival de diumenge, l'Atlètic de Madrid, no és "només Falcao", i que la plantilla està tranquil·la perquè sap que "està jugant bon futbol"

Efe
1 min
Cristian Álvarez, porter de l'Espanyol.

Sant Adrià del BesòsCristian Álvarez assegura que l'equip blanc-i-blau "està donant la cara i els resultats arribaran", i ha recordat que el perill del rival de diumenge, l'Atlètic de Madrid, no és "només Falcao". "Els resultats no han anat a favor nostre, però estem tranquils, confiem en el que estem fent, és el camí correcte", ha apuntat el porter en roda de premsa després de la sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs.

"Entenc que el partit és important, com ho era el del València i com ho serà dimarts el de Copa. Però l'equip està donant la cara, està jugant un bon futbol i els resultats arribaran", ha afegit Álvarez.

"No ens obsessiona la falta de resultats. Simplement procurem pensar en diumenge, després en dimarts i després en dissabte, i ja veurem com sortim d'aquest mes que tenim per endavant", ha afirmat.

Cristian Álvarez no creu que els matalassers arribin esgotats després de la derrota en Copa davant l'Albacete, i considera que no només Falcao, amb qui va coincidir en la lliga argentina "fa molt temps", serà perillós a la davantera de l'Atlètic. "Ha evolucionat com a jugador, com jo he fet. És molt fort, té un gran joc aeri, però no tot l'Atlètic de Madrid és Falcao", ha advertit.

L'equip de Mauricio Pochettino afrontarà el partit de diumenge amb les baixes de Pandiani i Javi López per lesió, així com de Vladimir Weiss per acumulació de targetes, però amb la bona notícia del retorn de Sergio García després de lesionar-se a Anoeta.

stats