Espanyol
Esports Futbol 03/04/2012

Cristian Álvarez s'entrena amb el grup tres mesos després, i Rui Fonte i Albín fan treball parcial

El porter de l'Espanyol ja s'ha pogut exercitar al mateix ritme que els seus companys. Només ho han pogut fer parcialment Rui Fonte i Juan Albín, que continuen amb molèsties al turmell i als isquiotibials, respectivament

Efe
1 min
Cristian Álvarez s'entrena a la Ciutat Esportiva

Sant Adrià del BesòsCristian Álvarez ha completat avui per primera vegada un entrenament al mateix nivell que la resta dels seus companys i ha mostrat una molt bona evolució del trencament fibril·lar al bessó esquerre que va patir el 8 de gener.

D'altra banda, Rui Fonte ha fet la meitat de la sessió al marge i l'altra meitat amb els seus companys a la Ciutat Esportiva. El davanter portuguès va ser baixa davant el Vila-real diumenge passat per un cop i una lesió de primer grau al turmell dret.

Juan Albín també ha alternat la feina individual i col·lectiva durant el matí. L'Espanyol va informar el 29 de març que el mitjapunta uruguaià patia una sobrecàrrega en la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El cos mèdic controlarà la seva evolució en els pròxims dies.

Coutinho, que no va poder jugar a Vila-real per una gastroenteritis i algunes dècimes de febre, ja s'ha exercitat amb normalitat amb els seus companys, un cop superat el procés febril.

stats