Espanyol
Esports Futbol 02/04/2012

Cristian Gómez: "Mai imagines una situació així però el meu lloc és el filial"

El migcampista de l'Espanyol està "encantat" amb els minuts que està tenint al primer equip i assegura que ha de seguir treballant i aprofitant les oportunitats fent el que se li demana

Álex López i Cristian Gómez.

BarcelonaCristian Gómez ha assegurat que està molt satisfet amb els minuts que està tenint a Primera Divisió, després d'haver disputat quatre dels últims partits com a titular amb el primer equip. "Mai imagines una situació així i estic molt feliç, tot i que sé que el meu lloc és el filial", ha comentat.

El migcampista de l'Espanyol s'ha mostrat encantat pels minuts de què està gaudint: "Sóc aquí per ajudar en el que faci falta. Cada oportunitat que tingui per estar al camp la intentaré aprofitar al màxim". El futbolista ja ha disputat catorze partits de Lliga i tres de Copa del Rei aquesta temporada.

Sobre el partit d'ahir contra el Vila-real CF (0-0), Cristian Gómez ha donat "per bo" el punt després de l'empat. "Veníem de la derrota contra el Màlaga, encara que guanyar podria haver servit per retallar dos punts respecte als llocs europeus de la classificació. Ara hem de pensar en el pròxim partit a casa", ha afegit.

El jugador ha manifestat que l'Espanyol va ser superior al conjunt groc "mentre vam tenir forces, però al final el cansament es va notar". El català ha reconegut que a la segona part a l'equip li "va costar més encara que a la primera part gaudir d'ocasions; el Vila-real també juga".