Espanyol
Esports Futbol 10/09/2012

Cristian Gómez: "Ens fa moltíssim mal la situació de l'equip"

El migcampista qualifica els pròxims tres punts contra l'Athletic, rival de l'Espanyol diumenge, com a "vitals" i confessa que es troba "molt bé" al primer equip

Efe
1 min
Cristian Gómez en un partit de pretemporada

Sant Adrià del BesòsCristian Gómez ha confessat aquest dilluns, després de l'entrenament de l'Espanyol, que al vestidor li "fa moltíssim mal la situació de l'equip" i que "a ningú li agrada" perquè des del primer dia s'estan "compenetrant molt bé".

Cristian Gómez ha qualificat els tres punts en joc davant l'Athletic Club d'"importants i vitals".

La concentració d'aquests últims dies a Peralada hauria d'augmentar el rendiment del bloc. "Ha anat bé per a la feina de grup integrar els nous fitxatges i que ens anem coneixent una mica més. A més, l'amistós benèfic que vam disputar ens va anar bé per guanyar confiança", ha apuntat.

L'Athletic, segons Cristian Gómez, és un rival que pot beneficiar l'estil de joc de l'Espanyol. "És un equip més semblant al nostre i estem preparats per afrontar el partit. Ens beneficia perquè deixen espais i tenen la mateixa concepció de joc de toc que nosaltres", ha afirmat.

A nivell personal, el migcampista ha valorat les seves primeres setmanes com a professional: "No ha canviat gaire, sempre m'han tractat molt bé. L'any passat ja vaig estar gairebé tota la temporada amb el primer equip encara que potser ara sí que tinc més responsabilitat. Arribar és el més difícil i ara toca mantenir-se", ha conclòs.

stats