Esports Futbol 15/06/2012

De la Cruz: "L'oferta de la Sampdoria a Pochettino era marejadora"

El vicepresident esportiu de l'Espanyol agraeix a Pochettino la decisió de quedar-se al club i rebutjar l'oferta de la Sampdoria

Efe
1 min
SEGURETAT I IL·LUSIÓ 
 Amb l'ajuda de Ramon Planes a l'àrea esportiva, Pochettino ha construït un projecte de present i futur a l'Espanyol. Els bons resultats avalen la seva gestió, de vegades impopular, amb les sortides de l'equip de jugadors com Tamudo o Kameni.

BarcelonaGermán de la Cruz, vicepresident esportiu de l'RCD Espanyol, ha agraït públicament a l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, la seva decisió de mantenir el compromís amb l'entitat i rebutjar "l'oferta marejadora" que tenia de la Sampdoria. El mandatari espanyolista ha reconegut que la proposta de l'entitat italiana, que segons ell, "li donava les claus del club", era "molt atractiva per a qualsevol tècnic". De la Cruz ha explicat que Pochettino li va assegurar, en contactes telefònics, que "estava valorant l'oferta", sobretot quan les condicions de la Sampdoria van millorar en una segona ofensiva.

De la Cruz ha subratllat que el tècnic "ha escollit continuar en aquest projecte i no escoltar els cants de sirena que venien d'un altre lloc: això demostra com estima aquest club". Sobre la roda de premsa d'ahir, convocada d'urgència, el vicepresident ha apuntat que consideraven oportú "desmentir" la seva possible marxa. Finalment, el dirigent blanc-i-blau ha explicat que Pochettino no va demanar res per continuar a l'Espanyol, amb el que té contracte fins al 2014 amb una clàusula d'1,5 milions d'euros: "No hi va haver petició de compensació, ni tampoc en vam oferir". De la Cruz ha admès que desconeix si el tècnic ha rebut alguna altra oferta en ferm.

stats