Esportistes solidaris
Esports Futbol 04/01/2011

El DKV Joventut i el RCD Espanyol donen una alegria als nens i nenes d'un hospital a Badalona

Jugadors, tècnics i autoritats dels dos clubs han passat aquest migdia per l'hospital badaloní, on han repartit somriures i regals entre els més petits

Redacció
1 min
Verdú durant la visita als nens de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

BadalonaEl DKV Joventut i el RCD Espanyol visiten cada Nadal els nens i nenes ingressats a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i enguany l'agenda ha fet que coincidissin en el dia. Aquest migdia els representants dels clubs, han visitat l'hospital badaloní per repartir regals i somriures entre els més petits i les seves famílies.

En el cas del DKV de Badalona, hi han assistit el president, Jordi Villacampa, l’entrenador, Pepu Hernández, i part de la plantilla i del cos tècnic. Per part de l'Espanyol, han visitat el Trias i Pujol el president, Daniel Sánchez Llibre, acompanyat d’altres autoritats; l’entrenador, Mauricio Pochettino, i bona part de la plantilla del primer equip, així com del femení del club.

També hi han estat presents personal de l'hospital, així com el gerent territorial de l'ICS a la Metropolitana Nord, Josep Maria Bonet, el director mèdic del Germans Trias, Oriol Estrada, i la directora d’Infermeria, Núria Martí, entre d’altres autoritats.

stats