Espanyol
Esports Futbol 18/07/2012

Dani Nieto, amb dos gols, lidera la victòria de l'Espanyol en la seva estrena de pretemporada contra el Palamós (0-3)

Amb dos grans xuts, el jugador que l'any passat va jugar cedit al Girona, ha encarrilat un triomf que l'últim fixatge periquito, Wakaso, ha arrodonit a les acaballes

Dani Nieto arriba a l'hotel de concentració de l'Espanyol a Peralada

BarcelonaL'Espanyol ha guanyat el seu primer partit de pretemporada davant el Palamós, de Tercera Divisió, amb una exhibició de l'extrem amb fitxa del filial Dani Nieto, autor de dos gols. El tercer i definitiu gol l'ha marcat Wakaso, últim fitxatge del club blanc-i-blau, i que ha jugat com a lateral esquerre.

En un partit típicament de pretemporada, l'Espanyol ha sabut imposar la seva superioritat al Nou Municipal de Palamós durant la primera meitat i ha buscat el control en la segona, per endur-se la victòria.

Als cinc minuts, Almendros ha fallat un un contra un davant Casilla. Poc després, Dani Nieto ha marcat el primer gol de l'Espanyol, gràcies a un gran xut que s'ha colat per l'escaire esquerra, imparable per Baiona.

Al minut 21, un altre error en la defensa gironina ha estat a punt de convertir-se en el segon gol. Primer Thievy i després Dani Nieto han tingut opcions molt clares en dos refusos que ha resolt bé el porter del Palamós. L'Espanyol ha estat fresc per atacar, però ha comès errors en defensa i durant la circulació de pilota.

Al minut 34 un xut de Dani Nieto ha tornat a dibuixar una paràbola incontestable per augmentar el marcador (0-2). I en la següent jugada Albín ha estat a punt de sumar el tercer. El Palamós s'ha limitat a quedar-se amagat darrere, sense arguments ofensius.

A la segona meitat, l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha provat als nous fitxatges Colotto i Wakaso, aquest últim com a lateral esquerre. El ghanès, procedent del Vila-real, ha deixat una bona impressió i, a més, ha sigut l'encarregat de posar el 0-3 al marcador en el minut 85.