Espanyol
Esports Futbol 26/03/2011

Dani Sánchez Llibre: "Espero que no hi hagi la jornada de vaga, tot és per l'interès de dos clubs"

El president de l'Espanyol està convençut que la jutgessa donarà la raó als clubs opositors el dimecres de la setmana vinent

Redacció
1 min
Dani Sànchez Llibre i Sandro Rosell en el dinar de directives previ al derbi Espanyol-Barça.

BarcelonaDaniel Sánchez Llibre, president del RCD Espanyol, ha assegurat que el seu club està en contra de la possible vaga de la Lliga durant la jornada del 2 i 3 d'abril, fet que la jutgessa decidirà dimecres que ve.

La reunió de la setmana que ve entre la Lliga de Futbol Professional i els sis clubs que s'hi oposen (Espanyol, Athletic, Reial Societat, Saragossa i Vila-real) tindrà lloc el dimarts i serà clau.

"Estic convençut que ens donarà la raó. Tot això només és a causa del repartiment dels drets televisius", ha apuntat Llibre durant la votació a la nova junta de la Federació Catalana de Futbol que s'ha celebrat aquest dissabte.

"Espero que es jugui, perquè el que es demana és per l'interès de dos clubs que tenen, entre cometes, dominats a la resta, almenys a sis. La postura de l'Espanyol és que la vaga no s'ha de fer perquè el que es demana no és lògic", ha subratllat el president blanc-i-blau.

D'altra banda, el mandatari ha valorat l'estat del futbol femení de l'entitat blanc-i-blava: "Jo no vull dir que haguem de treure, però s'han de fer números perquè aquesta crisi és molt forta. No significa que l'eliminem l'any que ve, però una cosa és tenir femení en l'elit per anar a Europa i una altra no tenir-ne".

L'opinió de la directiva sobre els equips femenins va provocar la dimissió, dijous passat, del ja exconseller Josep Ramió. "Avui no toca parlar d'aquest tema", ha comentat Daniel Sánchez Llibre. El president creu que la viabilitat del Femení ha d'estar lligada a l'aparició de patrocinadors.

stats