ESPANYOL
Esports Futbol 19/06/2011

Dani Sánchez Llibre: "L'Espanyol es consolidarà i millorarà amb Condal"

L'encara president de l'Espanyol ha donat la primera entrevista des que va anunciar que marxa del club al diari 'As'.

Redacció
2 min
Dani Sánchez Llibre assegura que la decisió de no seguir de president és meditada però l'espanyolisme creu que s'ha improvisat.

BarcelonaA l'entrevista, Sánchez Llibre descarta cap sorpresa d'última hora sorgida de l'ampliació de capital per a l'assemblea del proper 12 de juliol: "No hi haurà sorpreses, difícilment passarà res d'aquí al dia 30. Pel que sé, l'ampliació s'aproparà als nou milions, una mica menys. Per als temps de crisis que vivim, ho catalogaria de gran èxit". Per tant, el succesor serà Ramon Condal, de qui afirma que "el conec des de fa 40 anys, del món del comerç. Puc garantir que és una persona molt honrada, que durant moltes dècades ha treballat de sol a sol i tinc clar que ell pot consolidar el club. L'Espanyol és centenari i un dels equips més sòlids de la Lliga espanyola, però no es pot quedar on està. Cal consolidar-lo perquè s'ha gastat molts diners en l'estadi. El futur serà millor que el present".

Sánchez Llibre s'imagina un Condal decidit a romandre molt de temps al capdavant del club: "Qui pensi que en sis mesos o un any se n'anirà i que llavors dirà que ha complert el seu somni està molt equivocat. Hi serà el temps que vulgui. Això és una Societat Anònima Esportiva, per la qual cosa els mandats duren almenys cinc anys..."

A l'hora de parlar del mercat de fitxatges, d'Osvaldo ha dit que "de moment hi ha hagut dos equips anglesos als quals se'ls ha negat el traspàs, per uns 15 milions. I no hem tingut cap altra oferta". I de Javi Márquez, té clar que "o algú paga la seva clàusula o no se'n va. Això ho saben el jugador i el seu representant. Així serà almenys fins al 12 de juliol". Pel que fa a un altre home a qui molts veuen més fora que dins del club, Carlos Kameni, Dani afirma que pel camerunès, a hores d´ara, "no hi ha ofertes, té contracte amb l'Espanyol i, per tant, tot el dret a seguir o a presentar una oferta perquè l'estudiem. De totes maneres, com va dir el míster dijous, ara mateix hi ha tres grans porters i dos xavals que pugen fort".

stats