ESPANYOL
Esports Futbol 02/03/2011

Dátolo serà operat i s'estarà dos mesos i mig sense jugar

El jugador de l'Espanyol Jesús Dátolo serà operat a finals d'aquesta setmana d'una luxació traumàtica dels tendons peroneals del turmell dret

Redacció
1 min
Diego Costa cau davant l'entrada de Javi Márquez amb Dátolo d'espectador.

BarcelonaLa derrota davant del Mallorca va arribar amb més males notícies, més enllà del resultat. Jesús Dátolo serà operat a finals d'aquesta setmana o principis de la següent d'una luxació traumàtica dels tendons peroneals del turmell dret, fet que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant dos mesos i mig.

L'argentí va acabar el partit lesionat i les previsions mèdiques, després d'una primera observació, ja eren pessimistes. Les proves a què l'ha sotmès aquest matí a la consulta el doctor Cugat han confirmat les seves sospites. Jesús Dátolo, que ha rebut el suport dels seus companys i del cos tècnic, no ha tingut moltes oportunitats aquesta temporada.

El jugador ha disputat un total de 14 partits de Lliga i 2 de Copa del Rei. L'Espanyol va comprar al gener la totalitat dels seus drets federatius al Nàpols, club que el va cedir en el mercat d'estiu.

La baixa de Dátolo no ha caigut gens bé a Mauricio Pochettino, l'entrenador, ja que tot i que no és un fix en l'atac espanyolista, el tècnic perd un recanvi per a la banda esquerra de la davantera, normalment territori de José Callejón.

Osvaldo, optimista

stats