Espanyol
Esports Futbol 01/08/2011

Dátolo continua entrenant-se al marge i podria ser baixa a l'amistós de dijous

L'extrem periquito treballa a un ritme menys intens des de divendres, per una sobrecàrrega al recte anterior i, segurament, no es desplaçarà a Sevilla per jugar el IV Memorial Antonio Puerta

Efe
1 min
Luis García, Dátolo i Verdú en un entrenament.

Sant Adrià de BesòsJesús Dátolo s'ha entrenat aquest matí al marge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per una sobrecàrrega al recte anterior de la cama esquerra, unes molèsties que, tot i que no són greus, ja fa dies que arrossega.

Tot apunta que el futbolista argentí s'entrenarà a un ritme menys intens durant tota aquesta setmana, i que no estarà a punt per desplaçar-se a Sevilla per participar en el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta, que l'Espanyol disputarà dijous davant el Sevilla. També podria ser baixa a la Copa Catalunya dels dies 8 i 9 d'agost a Tarragona.

El cos tècnic blanc-i-blau no es vol arriscar amb Dátolo en aquest moment de la pretemporada. Els metges del club català actuaran amb prudència per evitar sorpreses i ajustaran bé les càrregues de treball del futbolista, un dels més destacats de la pretemporada fins ara.

Luis García s'entrena abans

D'altra banda, l'asturià Luis García no s'ha entrenat amb la resta dels companys aquest matí, perquè s'havia d'ocupar d'afers personals. El futbolista, però, ha avançat la sessió i s'ha entrenat sol per no perdre la dinàmica.

Osvaldo, per la seva banda, tampoc hi era perquè ahir es trobava a Mèxic, on va jugar el partit benèfic dels amics de Messi.

stats