Espanyol
Esports Futbol 13/08/2011

Dátolo segueix de baixa i està descartat per al Saragossa

Jesús Dátolo, davanter de l'Espanyol, no arribarà a temps per al partit de dilluns contra el Saragossa, ja que encara no està recuperat de la sobrecàrrega en el recte anterior de la cama esquerra que se li va diagnosticar el 29 de juliol passat

Efe
1 min
Jesús Dátolo, a la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl futbolista argentí ja s'ha perdut quatre partits en aquesta pretemporada, tots els programats per al mes d'agost. Contra el Sevilla en el IV Memorial Antonio Puerta del Sánchez Pizjuán, la semifinal i la final de la Copa Catalunya a Tarragona i el partit d'ahir davant el Sabadell a la Nova Creu Alta.

La resta de tocats sí que s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva, encara que el cos tècnic podria optar per donar-los descans per assegurar la seva recuperació. És el cas de Felipe Mattioni, lesionat del lligament creuat anterior genoll esquerre, Juan Albín i Juan Forlín, els dos amb un esquinç en el turmell.

El migcampista Javi Márquez, amb una contusió en el turmell esquerre, ja no sent molèsties després d'estar al marge uns dies. Finalment, el davanter Dani Osvaldo, titular ahir contra el Sabadell, ha realitzat aquest matí treball de gimnàs i no ha sortit a la gespa amb la resta del grup.

Demà l'equip realitzarà una sessió d'entrenament a porta tancada a les 10.30 hores.

stats