Espanyol
Esports Futbol 04/04/2011

David García estarà de baixa 6 setmanes per un trencament als isquiotibials

El lateral esquerre de l'Espanyol pateix un trencament de segon grau a la musculatura isquiotibial esquerra i serà baixa unes sis setmanes

Efe
1 min
David García.

Cornellà de LlobregatDavid García, lateral esquerre del RCD Espanyol, estarà unes sis setmanes de baixa per un trencament de segon grau en la musculatura isquiotibial esquerra, tot i que segons els metges blanc-i-blaus, podria arribar a temps per a les dues últimes jornades de Lliga.

L'abast de la lesió del futbolista català s'ha confirmat aquesta mateixa tarda després que se sotmetés a diverses proves. De tota manera, quan David García es va retirar del camp en el minut 33 del partit d'ahir contra el Racing de Santander a Cornellà-El Prat tot apuntava que el problema era destacable.

El jugador del planter blanc-i-blau ja era conscient de la gravetat de la seva dolença i espera seguir ajudant l'equip, encara que sigui en els últimes trobades de la temporada. El jugador, que acaba contracte aquest 30 de juny, era un fix en el lateral esquerre des del traspàs de Dídac al Milan italià al mercat d'hivern.

D'altra banda, el davanter Sergio García i el migcampista Raúl Baena han passat aquesta tarda proves de control. Els dos evolucionen correctament de les seves lesions. L'andalús, que pràcticament ha dit adéu a la Lliga, seguirà el pla de recuperació establert i el català anirà augmentant la càrrega de treball durant aquesta setmana

stats