Espanyol
Esports Futbol 19/05/2011

De la Peña s'acomiada del futbol entre plors

El jugador de l'Espanyol afirma que "el meu cap volia seguir jugant però el cos no" després de dues temporades en què no ha jugat quasi res

Albert Solé
2 min

BarcelonaIvan de la Peña penjarà les botes aquest dissabte jugant uns minuts en l'últim partit de Lliga de l'Espanyol contra el Sevilla. Avui ha fet oficial el seu adéu en una roda de premsa multitudinària i molt emotiva a Cornellà-El Prat en què lo Pelat no ha pogut aguantar els plors ni deu segons després de començar a parlar.

Amb la veu trencada per l'emoció, De la Peña no ha deixat de donar les gràcies a tothom per la seva carrera, ha assegurat que no es penedeix de res, i que es queda amb tots els moments viscuts, els bons i els dolents. A més, també ha destacat l'estima que ha rebut de l'afició de l'Espanyol, a pesar d'haver-se format al Barça: "No m'esperava l'estima que he rebut tot i el meu passat, del qual n'estic molt orgullós, però no m'ho esperava". De fet, en aquests any com a perico afirma que ha après a valorar aquesta entitat, sovint maltractada: "Em quedo amb el sentiment que es té cap a aquest club, aquest club és molt gran i entre tots hem d'ajudar a fer que segueixi creixent i a vegades no ho valorem prou".

p { margin-bottom: 0.21cm; } De la Peña també ha parlat de la tortura que ha patit aquests dos últims anys amb les lesions, que no l'han permès jugar quasi res. "El meu cap volia seguir jugant però el cos no, i gràcies als consells dels meus amics he pres la millor decisió", explica el jugador cantàbric sobre el fet que ell no s'hauria retirat ara si no fos per les lesions. En aquest sentit també ha agraït als periodistes que no l'hagin burxat massa aquests anys: "Us agraeixo el respecte que heu tingut amb mi aquests dos últims anys sobretot, per no haver ficat el dit de la llaga amb tot el que he patit".

stats