Espanyol
Esports Futbol 13/04/2012

Verdú: "Contra el València tenim una de les últimes bales per anar a Europa"

El migcampista de l'Espanyol ha analitzat aquest divendres el partit contra el València CF d'aquest diumenge a Cornellà-El Prat

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha assegurat aquest divendres que el partit contra el València CF d'aquest diumenge a Cornellà-El Prat "és una de les últimes bales" que li queden als blanc-i-blaus, perquè en el cas de derrota les opcions europees serien "molt complicades".

El futbolista català ha afirmat que l'equip "anirà a totes" en els sis partits que falten per acabar la Lliga: "Hem d'afrontar-los com si fossin finals. En la mentalitat de cada jugador està l'anar per cada partit, seria una llàstima engegar a rodar la feina de tot l'any".

Malgrat el rendiment recent de l'Espanyol -que ha sumat tres punts dels últims quinze possibles- Verdú s'ha mostrat optimista.

"Els resultats no acaben d'arribar però estem a quatre punts d'Europa i guanyant un partit ens tornem a reenganxar una altra vegada amunt", ha explicat.

Verdú ha descartat que l'equip tingui desmotivació, falta d'ambició o que la joventut sigui un problema per al bloc, encara que ha fet autocrítica: "Potser en moments puntuals ens ha faltat concentració i hem tingut poc encert. Però és complicat dir qui falla, si tinguéssim la solució l'aplicaríem".

stats