Espanyol
Esports Futbol 15/02/2012

Mauricio Pochettino: "Prefereixo que es parli de renovacions al final de la Lliga"

L'entrenador igualarà aquest dissabte Camacho com a quart entrenador de l'Espanyol amb més partits de Lliga

Efe
2 min
Pochettino dóna instruccions a San Mamés.

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat que, davant la finalització de contracte el 2013 dels jugadors Verdú, Cristian Álvarez, Baena, Álvaro, Raúl Rodríguez, Forlín, Javi Márquez i Galán, "prefereixo que es parli de renovacions al final de Lliga".

Kiko Casilla és jugador blanc-i-blau fins al mes de juny vinent, però les negociacions estan molt encarrilades, a falta de la firma. "No ens ha d'afectar ni sortir-nos del que és el dia a dia, encara que tots som persones i sempre hi ha empresaris i representants que miren pels seus interessos", ha apuntat.

D'una altra banda, el tècnic ha destacat la importància del xoc contra el Getafe d'aquest dissabte després de la derrota davant el Saragossa: "Va ser un relliscada que ens fa mal, una derrota inoportuna perquè tothom tenia il·lusió, cal sobreposar-se. Molts pensaven que el partit estava guanyat abans de jugar".

Pochettino ha apuntat que l'entorn apostarà ara "per un discurs més realista" encara que l'entrenador no renuncia a Europa. "Fins a l'últim moment no se sap, però nosaltres el que hem de fer és arribar a les últimes instàncies de la Lliga amb capacitat per barallar-se i poder optar per objectius grans", ha dit.

L'hispanoargentí té al lateral esquerre titular, Dídac Vilà, lesionat i haurà de trobar un relleu, ja que l'esquerrà ha disputat tots els partits de Lliga: "Javi López -el nom del qual ha repetit diverses vegades- o Galán poden actuar aquí, i també jugadors del filial com Víctor Álvarez".

Pochettino igualarà aquest dissabte Camacho com a quart entrenador de l'Espanyol amb més partits de Lliga (118). "Vaig venir per ell i per Pepe Carcelén i és un motiu d'alegria poder defensar la samarreta d'aquest club. Qui anava a dir que ara l'atraparia a la banqueta. Espero igualar Clemente la temporada que ve", ha comentat.

stats