Espanyol
Esports Futbol 29/02/2012

Pochettino: "El Bernabéu intimida, però anem sense complexos i a guanyar"

L'entrenador de l'Espanyol, que no ha guanyat mai el Madrid, recorda que "les estadístiques estan per trencar-les i no crec que aquest partit tingui res a veure amb els anteriors"

Efe
2 min

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha reconegut que, davant el xoc contra el Reial Madrid aquest diumenge, "el Bernabéu és un camp que intimida", però que el seu equip afrontarà el partit "sense complexos" i que pel seu cap no passa cap altra cosa que no sigui la victòria.

El tècnic blanc-i-blau ha destacat la importància de vèncer en un escenari així. "És un camp històricament difícil, però també una bona oportunitat per a nosaltres. Si traiem els tres punts seria un cop anímic i de confiança molt gran. Nosaltres intentarem imposar el nostre joc i el nostre futbol", ha comentat.

Pochettino ha reconegut que el Madrid "ha millorat moltíssim" i ha destacat "la seva intensitat, agressivitat i verticalitat, té les idees clares i compta amb individualitats capaces de decidir".

La feina de Mourinho també és clau per a l'hispanoargentí: "Ha fet una gran gestió i és líder per mèrits propis".

Personalment, el tècnic argentí no ha guanyat mai com a entrenador el Madrid. "Les estadístiques estan per trencar-les i no crec que aquest partit tingui res a veure amb els anteriors", ha apuntat. Sobre la passada derrota contra el Llevant el preparador ha explicat que "ja sabia que si guanyàvem estaríem al cel i si no a l'infern".

Pochettino no ha volgut polemitzar sobre les últimes actuacions arbitrals: "Sempre intento pensar positivament. La temporada passada al Bernabéu? Pot ser que el penal en el minut 26 sigui qüestionable, l'expulsió a Ernesto Galán rigorosa... però al nostre favor també n'haurem tingut".

L'entrenador blanc-i-blau, d'altra banda, s'ha desmarcat de les informacions sobre el seguiment que estan fent de la seva feina diversos equips de Primera divisió i ha assegurat que no li interessa la promoció davant el suposat interès del Madrid: "No faig cas a aquestes coses, ni em condicionen".

stats