Espanyol
Esports Futbol 12/05/2012

Mauricio Pochettino: "L'afició té tot el dret a expressar-se com vulgui"

L'entrenador argentí no es mostra preocupat per un comunicat emès per La Curva en què el principal grup d'animació blanc-i-blau insta la gradaderia que faci una gran mocadorada

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, en roda de premsa / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha subratllat que amb vista al xoc de demà contra el Sevilla "l'afició té tot el dret a expressar-se com vulgui".

L'entrenador argentí es referia d'aquesta manera a un comunicat emès per La Curva, el principal grup d'animació blanc-i-blau, que ha instat la graderia que aquest diumenge faci una gran mocadorada.

"És important acabar bé la Lliga, fer un bon partit i veig l'equip amb ganes de donar-l'hi a l'afició. Més enllà del que facin, tots volem agrair el suport incondicional que sempre han tingut cap a aquest equip. En els moments difícils sempre han estat amb nosaltres", ha comentat l'entrenador blanc-i-blau.

D'altra banda, Pochettino ha valorat, en la roda de premsa, l'absència en la convocatòria de Javi Márquez, que va anunciar la seva intenció de no renovar malgrat tenir un any més de contracte. El migcampista no podrà acomiadar-se: "A vegades som massa romàntics i el sentiment de molta gent és contrari a allò que pensa en el tècnic. Prioritzo allò col·lectiu".

El preparador, a més, ha apuntat que és possible que algun dels cedits –Dídac, Weiss, Coutinho i Romaric– segueixin la pròxima campanya.

"Potser la situació canvia però cada situació és diferent i ara comença una nova negociació. Tots són grans futbolistes i han comentat que els agradaria continuar", ha explicat.

Finalment, Pochettino ha avançat detalls de la pretemporada: "Serem a Peralada dues setmanes i acabarem, més o menys, el 30 de juliol. Després estem oberts a qualsevol cosa que proposi el club i li reporti un benefici". A falta de confirmació oficial, és possible que disputi un amistós divendres contra l'Al-Ahly egipci.

stats