Espanyol
Esports Futbol 04/12/2011

Dídac Vilà: "L'àrbitre ens va tocar els collons des del principi"

El defensa blanc-i-blau ha dit que l'acció del penal "és de les que se'n xiula una de cada cent" i assegura que l'àrbitre la va assenyalar perquè "li va donar la gana"

Efe
1 min
Dídac intenta prendre-li la pilota a Aduriz dissabte a Mestalla.

ValènciaDídac Vilà, lateral esquerre de l'Espanyol, s'ha mostrat molt molest per l'actitud de l'àrbitre del partit d'ahir contra el València, a Mestalla, i ha assegurat que Velasco Carballo "ens va tocar els collons des del principi i li va donar la gana de xiular penal".

El defensa blanc-i-blau ha defensat que la seva acció en el minut 6, per la qual el col·legiat va assenyalar pena màxima, "és de les que se'n xiula una de cada cent". "Ja veurà per televisió que Dealbert també m'agafa. Ho fa ell primer i després ens quedem enganxats. És un penal molt dubtós", ha afegit el futbolista català en to seriós.

El vestidor periquito ha compartit el malestar de Dídac. "Si s'assenyalessin tots aquests penals en tindríem deu a cada partit. Va ser una pena perquè no ens han superat en cap moment. La derrota és trista després de tota la feina i l'esforç, però si no marquem és difícil guanyar", ha comentat el central Héctor Moreno.

stats