Espanyol
Esports Futbol 08/05/2012

Dídac: "He jugat, ha sigut un bon any, però el meu futur l'ha de dedicir el Milan i no m'ha dit res"

El defensa reconeix que el club italià "encara no s'ha pronunciat" sobre si ampliarà la cessió amb l'Espanyol o si el farà tornar a la Serie A

Ara
1 min
Dídac intenta frenar Pedro al Camp Nou

Sant Adrià del BesòsDídac Vilà encara no sap si es quedarà un any més a l'Espanyol, amb qui aquesta temporada està jugant cedit, o si tornarà a Itàlia per jugar amb el Milan. "La decisió sobre el meu futur no la puc prendre jo. És una decisió que ha de fer un altre club i haig d'esperar a que diguin alguna cosa".

De fet, el lateral esquerre no vol anticipar-se i confessa que no té "ni idea de què passarà" i prefereix "no fer-se cap pel·lícula".

El defensa periquito ha disputat gairebé tots els minuts aquesta temporada (en Lliga només s'ha perdut un partit i per sanció). "He jugat molt, ha sigut un bon any. Tenir tants minuts m'ha donat molta confiança".

Respecte a la davallada de l'equip en el tram final de Lliga, Dídac creu que "en els últims partits a l'equip no ha sortit res de cara". "Nosaltres hem lluitat, ho hem intentat, però no ha pogut ser".

stats