ESPANYOL
Esports Futbol 09/03/2012

Dídac Vilà: "El meu objectiu principal és triomfar al Milan"

Sobre el retorn de Tamudo a Cornellà-El Prat, Dídac Vilà diu: "És l'ídol de l'afició, un referent per a tots. Esperem que en aquest partit es comporti i estigui tranquil·let"

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsDídac Vilà, lateral esquerre de l'Espanyol, ha confessat que de cara a la temporada que ve el seu objectiu principal és "triomfar al Milan", tot i que està a l'espera de conèixer els plans de l'equip italià, que l'ha cedit aquesta temporada als blanc-i-blaus.

De tota manera, la seva principal preocupació és l'actual temporada a l'Espanyol i ara, el que vol, és deixar enrere el 5-0 del Santiago Bernabéu de la setmana passada: "Ja l'hem esborrat, però els jugadors necessitem posar un somriure a la cara de tots els periquitos i volem fer-ho aquest diumenge davant la nostra afició".

Dídac Vilà ha confessat que el vestidor sortirà "amb ganes de reivindicar-se i demostrar que simplement va ser un lapsus, un mal partit". Jugar dos partits seguits a casa motiva l'equip: "Ens els hem d'agafar amb més ganes que mai, són importants per refer-nos de la mala ratxa".

El seu rival de diumenge, el Rayo Vallecano, passa, segons el jugador "per un estat de gràcia, juguen bé i aconsegueixen molts gols, hi hem d'estar a sobre i sortir a totes". Sobre això, ha apuntat que la recepta és "tenir el domini. "Hem de fer el mateix que el Madrid ens va fer a nosaltres la setmana passada", ha apuntat.

Finalment, el lateral esquerre ha valorat el retorn del davanter Raúl Tamudo, excapità blanc-i-blau, a l'estadi de Cornellà-El Prat: "És l'ídol de tota l'afició perica, un referent per a tots i esperem que en aquest partit es comporti i estigui tranquil·let".

stats