ESPANYOL
Esports Futbol 20/05/2013

Raúl Rodríguez: "Guanyar el Barça sempre és un estímul"

El central blanc-i-blau entén que l'afició de l'Espanyol no comparteixi la idea de fer el passadís al conjunt de Tito Vilanova

Ara
1 min

Sant Adrià de BesòsDesprés de caure a Riazor contra el Deportivo, l'Espanyol ja comença a pensar en el derbi d'aquest cap de setmana contra el Barça. L'encarregat de llançar el primer missatge de cara a aquest partit a Cornellà-El Prat ha estat el central del planter, Raúl Rodríguez. El futbolista blanc-i-blau ha assegurat que per als jugadors espanyolistes "guanyar al Barcelona és sempre un estímul".

"Un derbi és sempre un derbi, no se m'acudeixen més alicients i, a més, necessitem els punts", ha dit Rodríguez. El defensa també s'ha referit al passadís al Barça que farà la plantilla blanc-i-blava: "El vestidor va prendre la decisió de fer-ho per esportivitat, a nivell de club, equip i jugadors. Però entenem que l'afició és sobirana per expressar-se com vulgui, és casa seva".

D'altra banda, Raúl Rodríguez manté certes esperances d'anar a l'Europa League. "No sé quina mena d'equip seríem si donessim l'esquena a aquesta idea quan encara tenim opcions matemàtiques. És clar que en haver perdut se'ns complica la situació, però lluitarem fins que tinguem opcions", ha declarat el defensa.

stats