ESPANYOL
Esports Futbol 27/07/2014

Empat de l'Espanyol contra el Raja Casablanca en la primera prova seriosa de la pretemporada (1-1)

Sergio García marca el gol dels blanc-i-blaus i Felipe Caicedo debuta amb la samarreta periquita

Sergio García celebra el gol que ha marcat contra el Raja Casablanca / RCD ESPANYOL

BarcelonaL'Espanyol ha empatat aquest dissabte a la nit contra el Raja Casablanca, en el segon partit de preparació de la pretemporada i en la que era la primera prova seriosa de la pretemporada.

Els dos gols han arribat en la primera part. Primer, Benlamalem aconseguia avançar els locals rematant un córner còmodament al fons de la xarxa. Però la reacció de l'Espanyol no s'ha fet esperar i uns minuts més tard Sergio García feia l'empat. Primer ha avisat, amb una jugada personal al minut 40, i tot just quatre minuts més tard era el mateix davanter qui aconseguia igualar el marcador. Lanzarote ha provat sort, però la seva rematada ha topat amb el pal i Sergio García, atent, ha recollit el refús i ha fet l'empat.

Felipe Caicedo ha debutat amb la samarreta de l'Espanyol en una segona part sense gols i amb un ritme més baix del que s'havia vist durant els primers 45 minuts.