ESPANYOL
Esports Futbol 11/12/2011

L'Espanyol troba la fórmula per traduir el bon futbol en un gran resultat contra l'Atlètic de Madrid (4-2)

Els de Mauricio Pochettino superen els madrilenys amb dos gols de Verdú abans dels primers deu minuts, i dos gols més de Romaric i de Sergio García

N. García
Els jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols que han aconseguit contra l'Atlètic de Madrid.

BarcelonaL'Espanyol necessitava un partit com el d'aquest diumenge al vespre per tornar a confiar en ell mateix. Els de Mauricio Pochettino, que feia cinc partits que no sumaven els tres punts, han aconseguit un important triomf contra l'Atlètic de Madrid, que ha sortit golejat de Cornellà-El Prat.

L'equip blanc-i-blau necessitava fer gols, ja que només havia marcat onze gols en quinze partits. I aquest diumenge ha ampliat amb escreix aquesta xifra. Quatre gols en només un partit han servit perquè els davanters de l'Espanyol agafessin aire.

L'Espanyol ha començat la golejada molt d'hora. Verdú ha obert el marcador amb un golàs (4'). El migcampista barceloní ha vist el porter avançat i ha xutat des de tres quarts del camp per fer el primer gol dels periquitos. I només tres minuts més tard, el mateix Verdú ha fet el segon. El migcampista ha recuperat una pilota al mig del camp i ha entrat fins la cuina per tornar a superar Courtois (7').

Abans del descans, els seguidors blanc-i-blaus encara han vist un altre gol del seu equip. Romaric ha fet una bona paret amb Sergio García abans d'entrar a l'àrea i fer el tercer tancant un excel·lent inici de partit per als de Pochettino davant d'un Atlètic de Madrid impotent.

Abans del descans, Falcao ha retallat distàncies però tot just començar la segona part, Sergio García ha fet el quart. Després de diversos intents i de diversos rebots, el davanter barceloní no ha donat per perduda la pilota i l'ha recuperada per fer el quart (53') davant la passivitat de la defensa dels blanc i vermells.

Els periquitos han tingut moltes ocasions per ampliar el marcador, però han topat a vegades amb Courtois i d'altres amb la mala sort. I a les acaballes, l'Atlètic de Madrid ha tornat a retallar distàncies amb un gol de Turan, que ha rematat tot sol des de la frontal.

Tot i això, el triomf dels de Mauricio Pochettino no ha perillat i s'ha quedat a Cornellà-El Prat.

ESPANYOL 4

ATLÈTIC MADRID 2

Espanyol: Cristian Álvarez, Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac, Forlin (Baena 46'), Rui Fonte (Cristian Gómez 64'), Romaric, Verdú, Thievy i Sergio García (Cristian Alfonso 74').

Atlètic de Madrid: Courtois, Perea, Miranda, Godín, F. Luis, Mario Suárez (Assunçao 64'), Gabi, Adrián (Salvio 46'), Diego, Turan (Koke 82') i Falcao.

Àrbitre: Paradas Romero (C. Andalús). Targetes grogues: Forlín (26'), Sergio García (39'), Baena (62'), Assunçao (64'), Perea (76'), Godin (90').

Gols: 1-0 (4') Verdú. 2-0 (7') Verdú. 3-0 (18') Romaric. 3-1 (32') Falcao. 4-1 (53') Sergio García. 4-2 (82') Turan.

Incidències: 20.823 espectadors a Cornellà-El Prat.