Espanyol
Esports Futbol 24/11/2011

L'Espanyol i el CAR renoven el conveni de col·laboració

L'objectiu del conveni és que els futbolistes puguin fer ús de les instal·lacions, beneficiar-se del coneixement dels diferents professionals i rebre el suport necessari en tot el que fa referència a medicina i ciències de l'esport

Ara
1 min
Ivan Tibau i Joan Collet, al centre.

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, i el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, han renovat el conveni de col·laboració entre el club i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR), que tindrà vigència fins al 30 de juny de 2012. Collet i Tibau han signat l'acord aquest dijous a les oficines de l'estadi.

L'objectiu del conveni entre l'Espanyol i el CAR és que els futbolistes puguin fer ús de les instal·lacions del CAR, beneficiar-se del coneixement dels diferents professionals i rebre el suport necessari en tot el que fa referència a medicina i ciències de l'esport.

Els serveis d'assessorament que prestarà el CAR des de la unitat de Ciències i Medicina seran: atenció mèdica (mètodes de diagnòstic propis, ecografies, test de força), biomecànica clínica i avaluació de factors de risc de la lesió, optometria, departament de fisioteràpia i fisiologia i nutrició.

Amb la renovació d'aquest conveni, l'Espanyol es garanteix la col·laboració i l'assessorament d'alguns dels millors especialistes esportius del moment.

stats