COPA DEL REI
Esports Futbol 20/12/2011

L'Espanyol passa als vuitens de final de la Copa del Rei després de superar el Celta (4-2)

Els de Mauricio Pochettino superen el Celta amb gols de Weiss, Álvaro, Hugo Mallo en pròpia porta i Sergio García. Amat ha sigut expulsat per doble amonestació

N. García
2 min
Sergio García i David Catalá lluiten per la pilota.

BarcelonaL'Espanyol serà en el sorteig que aquest divendres (10 hores) decidirà els aparellaments dels vuitens de final de la Copa del Rei. Tot i que en el partit d'anada els de Mauricio Pochettino van empatar a zero contra el Celta, a Cornellà-El Prat han passat per sobre dels gallecs.

El partit no ha començat gaire bé per als interessos blanc-i-blaus. I és que el Celta ha aterrat a Cornellà-El Prat amb decisió, molt actiu i amb ganes de fer un gol. Això ha provocat que el porter de l'Espanyol, Kiko Casilla, hagi hagut de lluir-se per fer dues aturades davant la passivitat de la defensa local.

Però poc després, l'engranatge de l'Espanyol ha començat a funcionar. Álvaro ha sigut el primer a provar sort amb una rematada quan estava sol davant el porter del Celta, Sergio, que ha refusat. I després, després de l'expulsió de Quique de Lucas, els periquitos han aconseguit obrir el marcador. Una pèrdua de pilota del Celta l'ha recuperat Weiss, que l'ha conduït i, quan ha arribat a l'àrea, s'ha tret un xut potent dirigit al pal llarg, impossible per a Sergio.

El gol de la tranquil·litat ha arribat tot just començar el segon temps. Romaric ha servit un córner i Álvaro, amb un gran salt, ha rematat de cap, fent que la pilota piqués al pal i entrés dins la porteria, fent inútil l'estirada del porter.

Amb els dos gols de marge, l'Espanyol ha jugat amb molta més comoditat. Sergio García ha rematat al travesser després d'una centrada de Romaric (57') abans que Hugo Mallo, en pròpia porta, fes el tercer.

El Celta, tot i jugar amb un home menys, ha aconseguit retallar distàncies amb un gol de David Rodríguez, que ha aprofitat una badada de la defensa blanc-i-blava. Però poc els ha durat l'alegria, ja que cinc minuts més tard, Dátolo ha centrat i Sergio García ha rematat al fons de la xarxa (67'). A les acaballes, el Celta ha fet el segon, també obra de David Rodríguez, just abans del xiulet final.

ESPANYOL 4

CELTA 2

Espanyol: Kiko Casilla, Raúl Rodríguez, Amat, Álvaro, Sergio García (Rui Fonte 72'), Verdú, Romaric (Cristian Gómez 81'), Weiss (Dátolo 57'), Forlín, Dídac i Canal.

Celta: Sergio, Hugo Mallo, B.Oubiña, Jonathan Vila, Bustos (Lago 55'), Bellvis (Joan Tomás 69'), David Rodríguez, Álex López, De Lucas, Catalá i Natxo Insa (Toni 57').

Gols: 1-0 (31') Weiss. 2-0 (49') Álvaro. 3-0 (58') Hugo Mallo, en pròpia porta. 3-1 (62') David Rodríguez. 4-1 (67') Sergio García. 4-2 (92') David Rodríguez.

Àrbitre: Carlos Velasco Carballo (C. Madrileny). Targetes grogues: a Dídac (52') i Cristian Gómez (86'). Targetes vermelles: a De Lucas (27') per doble amonestació i a Amat (71'), també per doble amonestació.

stats