Espanyol
Esports Futbol 01/05/2011

Sánchez-Llibre: “Fracàs seria baixar a segona. No jugar a Europa seria una decepció”

El president considera que per lluitar per la Champions necessitarien tenir un pressupost d'uns 70 milions d'Euros quan actualment volta els 50

Martí Molina
2 min
Jordi Amat, Daniel Sánchez Llibre i Álvaro Vázquez.

BarcelonaDani Sánchez-Llibre, president de l'Espanyol, ha assegurat que no considera un fracàs jugar a Europa la propera temporada, sinó que seria una decepció. I ha defensat que les vendes del mercat d'hivern no han tingut cap relació amb els resultats de la segona volta, sinó que és culpa de la mala sort de les lesions. El màxim dirigent blanc-i-blau ha fet aquestes declaracions al programa Hat Trick Espanyol de Televisió de Catalunya.

“Estic content. A principis de temporada ja hagués firmat estar on som”, ha dit Sánchez-Llibre, que ha fet la següent reflexió: “Que hagués pogut ser millor? Sí. Que les lesions hi han influït? Sí. Però hem de mirar els equips que tenim a sobre i ens superen amb pressupost”, i ha afegit que “per lluitar per la Champions necessitem tenir uns 70 milions d'Euros de pressupost, i nosaltres voltem els 50”. Per tot això ha dit que “és una temporada molt digne”, i que només es podria considerar un “fracàs baixar a segona, no jugar a Europa seria una decepció”.

El president ha assegurat que els traspassos al mercat d'hivern “no han influït en els resultats” de la segona volta, i que en canvi sí que ho han fet “les lesions”, que ha qualificat de “mala sort”.

Dani Sánchez-Llibre ha dit que “l'economia està per sobre de tot” al món del futbol, i que per això “primer cal salvar el club a nivell econòmic i després lluitar pels diferents objectius”. I en aquest aspecte ha assegurat que l'equip “comprarà aquest estiu”, però que gràcies a les vendes de l'hivern “no té necessitat de vendre a l'estiu”.

El president també ha parlat de la renovació de Pochettino, que estarà vinculat al club fins al 2014, igual que Ramon Planes, el director esportiu. “El tàndem Ramon Planes i Mauricio Pochettino és molt bo. Nosaltres estem contents amb ells i estic segur que el 99% dels socis també. No hagués tingut sentit renovar Planes 3 anys i no fer el mateix amb l'entrenador”. I més concretament sobre el tècnic, l'ha qualificat de “persona jove, formada al club i que l'entén” i també ha qualificat de “fantàstic” l'aposta pels jugadors del planter de l'argentí.

stats