ESPANYOL
Esports Futbol 07/10/2011

Javi Márquez: "La meva renovació està aturada, no hi ha cap novetat"

Respecte al seu estat físic, ha dit que no arrossega cap molèstia al turmell de la temporada passada: "Em trobo bé i a partir d'aquí no tinc res més a dir", ha afirmat

Efe
1 min
Javi Márquez i Diego Rivero en l'Espanyol-Boca Juniors.

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol Javi Márquez ha assegurat que la seva renovació "està aturada" i que "no hi ha cap novetat", després que en el procés de negociació hagi importants diferències entre l'entorn del futbolista i el club català.

Respecte al seu estat físic, el del planter blanc-i-blau ha comentat que no arrossega cap molèstia al turmell de la temporada passada que el perjudiqui: "Em trobo bé i a partir d'aquí no tinc res més a dir".

Guanyar fora de casa, la gran assignatura pendent de l'Espanyol, és ara la principal preocupació del badaloní. "Intentarem treure els tres punts de la pròxima jornada a Vallecas i trencar la mala ratxa. L'equip està convençut que es pot aconseguir, és una cosa que ens donaria moltíssima moral", ha confessat.

Javi Márquez ha valorat el possible fitxatge d'un davanter centre: "És una decisió de la secretaria tècnica i de l'entrenador. El futbol va per ratxes i no ens està entrant la pilota, però estem tenint ocasions i crec que amb treball i sacrifici tot arriba. Hem de tenir una mica de paciència i pensar en positiu".

stats