MERCAT DE FITXATGES
Esports Futbol 18/06/2011

Diferents clubs d'Europa, disposats a pagar la clàusula de rescissió de Javi Márquez

L'Inter de Milà és el darrer cop que medita pagar els 9 milions d'euros de la clàusula de rescissió de Javi Márquez. El Tottenham, el Wigan i l'Aston Villa també s'han interessat en el migcampista català.

Toni Padilla
1 min
Javi Márquez en una roda de premsa.

BarcelonaL'Espanyol ja fa setmanes que s'ha posat en contacte amb l'agent de Márquez per aconseguir no renovar-lo. Pochettino creu que el migcampista català hauria de ser el pal de paller de l'equip per a les properes temporades. La idea del club blanc-i-blau es renovar-lo fins al 2015 i especialment augmentar-li la clàusula.

El club sap que diferents clubs de la Premier segueixen des de fa mesos a Javi Márquez i que 9 milions d'euros és una clàusula que poden pagar el Tottenham o l'Aston Villa. A més, darrerament l'Inter també s'ha interessat en el jugador.

L'Espanyol ja ha deixat clar a diferents entitats que Javi Márquez no es ven, però si paguen la clàusula serà diferent i podria marxar. El jugador veuria amb bons ulls seguir a Cornellà-El Prat però vol millors condicions que les que li ofereixen ara mateix.

stats