Espanyol
Esports Futbol 23/07/2011

L'Espanyol es retroba amb el gol contra el Llagostera (2-1) en el tercer partit de pretemporada

El conjunt que entrena Pochettino n'ha tingut prou amb un gol de Thievy i un altre d'Osvaldo per superar un equip que acaba de pujar a Segona B

L'espanyolista Verdú supera un jugador del Llagostera

PalamósL'Espanyol ha derrotat el Llagostera (2-1) en el tercer partit de la pretemporada. El conjunt que entrena Pochettino n'ha tingut prou amb un gol de Thievy i un altre d'Osvaldo per superar un equip que acaba de pujar a Segona B, i rescabalar-se així de l'empat contra el Palafrugell (0-0) d'aquesta setmana.

El jugador del planter Thievy ha avançat l'Espanyol al minut 18 de la primera part, encarant en diagonal i superant el porter d'un xut creuat. I Osvaldo, al segon temps, ha fet aixecar dels seients els 1.500 espectadors que han presenciat el partit en directe -des de l'estadi del Palamós- amb una vaselina espectacular després d'una assistència d'Albín.

El Llagostera ha retallat distàncies al minut 82, després que Peque introduís la pilota al fons de la porteria, aprofitant un rebuig del porter a un xut de Marc Mas, que havia completat una bona jugada individual.

Tot i el marcador, ajustat, l'Espanyol ha dominat el partit des del primer minut.