PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/02/2012

Rubén Suárez dóna els tres punts al Llevant contra l'Espanyol (1-2)

Els blanc-i-blaus veuen volar els tres punts de Cornellà en el darrer minut. Els de Pochettino han estat molt superiors, però no han tingut fortuna de cara a porteria

Weiss, durant el partit

BarcelonaL'Espanyol ha perdut aquest dissabte a Cornellà contra un Llevant que no ha merescut marxar a València amb els tres punts. Tot i així ha marcat dos gols, el darrer al minut 89' gràcies a un xut de falta de Rubén Suárez que ha desviat Verdú al fons de la xarxa.

Els homes de Mauricio Pochettino han dominat el partit, però no han sabut superar la teranyina teixida pel Llevant, que ha defensat realment bé les contres de l'equip periquito. En el minut 24' de partit Valdo ha anotat el 0-1, resultat que s'ha mantingut fins el minut 75'. I és que la insistència dels catalans ha tingut recompensa amb un gol a falta de quinze minuts. Kalu Uche ha rematat perfectament de cap una centrada de Joan Verdú. Weiss, que ha provocat la falta, ha estat el millor del partit. Però a falta d'un minut per acabar Rubén Suárez ha marcat l'1-2 definitiu i ha fet que els tres punts marxessin cap a València. El triomf dels de José Ignacio Martínez fa que dormin en zona de Lliga de Campions (35 punts).

L'activitat en atac de Weiss i Coutinho, que amb jugades individuals han intentat superar la defensa granota, ha estat insuficient per poder tornar a guanyar a Cornellà, que fa quatre partits que no veu un triomf dels seus homes. Ha perdut dos partits a casa (Saragossa i Llevant) i ha empatat dos fora de casa (Getafe i Athletic Club), fet que els fa baixar fins la sisena posició.

Si aquest diumenge Athletic Club, Atlètic de Madrid, Rayo Vallecano i Osasuna guanyen els seus partits superaran l'Espanyol en la classificació.