Esports Futbol 25/08/2012

L'Espanyol busca els primers punts de la Lliga contra el Saragossa

Mauricio Pochettino, que ha inclòs Simao a la convocatòria, envia un missatge a la directiva: "La plantilla està per resoldre i això no és positiu"

Jordi Mestre
2 min

BarcelonaL'RCD Espanyol i el Saragossa s'enfronten aquest dissabte a l'estadi de Cornellà-El Prat (21.00 h, GolT) en el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga BBVA. Els blanc-i-blaus intentaran sumar els primers punts de la campanya contra un rival que tampoc va poder puntuar al partit inaugural de la competició.

Antecedents

Des del retorn del Saragossa a Primera Divisió al final de la temporada 2008/09, els aragonesos han jugat a Cornellà-El Prat en tres ocasions amb resultats diversos. L'últim precedent es va saldar amb una victòria visitant per 0-2 amb gols de Da Silva i Juan Carlos: més positiu per l'Espanyol va ser el resultat aconseguit fa dues temporades, quan els blanc-i-blaus es van imposar amb comoditat als aragonesos (4-0) amb dianes d'Osvaldo, Luis García, Álvaro i Sergio García. Els dos equips, a més, es van enfrontar el passat 11 d'agost en un partit amistós molt tens que va acabar en empat (1-1) i quatre expulsats.

RCD Espanyol

Mauricio Pochettino ha enviat un missatge a la directiva a la roda de premsa que ha ofert aquest divendres en assegurar que la plantilla estava per resoldre i que això "no era positiu" per l'equip. La derrota a Mallorca en el primer partit de Lliga, provocada per un gol de l'israelià Hemed al minut 85, va deixar els blanc-i-blaus amb les mans buides i la sensació de que l'equip necessitava un impuls per començar a sumar de tres en tres. L'arribada de Simao, que Pochettino ja ha inclòs a la convocatòria tot i els escassos entrenaments, haurà de donar un plus d'experiència i sobretot de competitivitat a la plantilla. Contra el Saragossa, la línia d'atac podria completar-se amb Álvaro Vázquez, que podria jugar el seu últim partit com a espanyolista, i Wakaso, que va impressionar en el seu debut lliguer.

Reial Saragossa

L'ensopegada a casa contra el Valladolid (0-1) al primer partit del torneig va deixar baixos de moral els jugadors de l'equip aragonès, fins al punt que el seu entrenador, Manolo Jiménez, va reclamar a la directiva "tres fitxatges més" per ser competitius. Fins aleshores, el tècnic sevillà haurà d'aconseguir una fórmula per mantenir la solidesa defensiva sense el central Glenn Loovens i el lateral Ivan Obradovic, ambdós lesionats. Al mig del camp, els dubtes de l'entrenador se centren en escollir entre José Mari o Romaric, que segons Jiménez "no està a punt per jugar noranta minuts".

Alineacions probables

RCDE: Cristian Álvarez; Javi López, Forlín, Héctor Moreno, Capdevila; Víctor Sánchez, Cristian Gómez; Simao, Verdú, Wakaso; i Álvaro Vázquez.

SAR: Roberto; Abraham, Paredes, Álvaro, Goni; Zuculini, José Mari/Romaric; Montañés, Apoño, Edu Oriol; i Hélder Postiga.

stats