ESPANYOL
Esports Futbol 01/10/2011

Pochettino, sobre el Madrid: "Estem davant d'un Ferrari, la distància pressupostària és abismal"

Tot i això, el tècnic blanc-i-blau diu que no posarà excuses: "Al camp som onze contra onze i aquestes coses s'obliden"

Efe
2 min
Pochettino es lamenta a la banqueta del Ciutat de València.

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha reconegut que hi ha una diferència enorme sobre el paper amb el Reial Madrid i ha apuntat que aquest diumenge el seu equip estarà "davant d'un Ferrari", perquè "la distància de pressupostos entre nosaltres és abismal".

El tècnic blanc-i-blau ha insistit en el símil: "Un Ferrari amb un Red Bull poden parlar d'igual a igual, però la distància és de 500 milions contra els 40 que tenim nosaltres". De tota manera, Pochettino no s'escudarà en això: "No posarem excuses, al camp som onze contra onze i aquestes coses s'obliden", ha apuntat.

El balanç de l'entrenador periquito contra el Madrid es compta per derrotes en les cinc vegades que s'han creuat a la Lliga. "Em preocupa no haver guanyat mai i m'agradaria vèncer per orgull, ganes i il·lusió. No hi ha una recepta màgica per a la victòria, hi ha molts matisos. És un dels millors equips del món", ha subratllat.

De tota manera, el "perill" del Madrid no obsessiona Pochettino: "En aquesta Lliga ja s'ha vist que qualsevol pot guanyar qualsevol i nosaltres també tenim aquest somni i aquesta il·lusió. Veig tots els jugadors convençuts de poder fer un bon partit i espero que la conseqüència de tot això sigui una victòria".

Pochettino, que ha reconegut l'"estil temible" del rival, ha anunciat que no renunciarà a la seva identitat. "No crec en els sistemes, són inanimats, punts de partida. El més important són els futbolistes. Depèn de la foto que facis des de dalt de vegades tenim un trivot o defensem amb tres o amb cinc", ha dit.

D'altra banda, l'entrenador blanc-i-blau ha valorat la figura del tècnic del Madrid, José Mourinho. "És una persona molt intel·ligent. Arribar on ha arribat ell no és fàcil i qualsevol no podria fer el mateix. Té capacitats que segur que altres no tenim", ha comentat.

stats