ESPANYOL
Esports Futbol 14/01/2011

Coro ja ha fet les maletes i marxarà cedit a l'Osasuna

Ferran Corominas marxarà cedit. El jugador de Banyoles no gaudia del suport de Pochettino i buscarà els minuts perduts a Pamplona

Redacció
1 min
El davanter de Banyoles Ferran Corominas

BarcelonaEl jugador de Banyoles s'ha reunit amb el club i ja ha acordat la cessió, a la qual només manca tancar alguns serrells. Fins ara, Coro només ha jugat tres minuts a a la Lliga i 45 a la Copa del Rei. Des de l'arribada de Pochettino, Coro ha perdut protagonisme i la seva sortida no és cap sorpresa. En principi, però, l'Osasuna disposarà dels seus serveis fins a finals de temporada i no tindrà cap opció de compra. Tal com va informar fa uns dies El 9 Esportiu, finalment el destí de Coro serà el Reyno de Navarra. L'Osasuna es farà càrrec d'una part de la fitxa del jugador.

L'Osasuna ha perdut aquest mercat d'hivern Juanfran, que ha marxat a l'Atlètic de Madrid. Malgrat que no ocupen la mateixa posició, l'arribada de Coro permet a l'equip de José Antonio Camacho recuperar un efectiu ofensiu.

Amb 28 anys, Coro viu la seva vuitena temporada a l'Espanyol, amb el qual ha jugat 165 partits i ha anotat 14 gols. Coro ja forma part de l'imaginari col·lectiu del club per haver marcat gols tan importants com el de la final de Copa del 2006 al Bernabéu, i especialment el que va evitar el descens a Segona davant la Reial Societat.

stats