Espanyol
Esports Futbol 20/07/2011

L'Espanyol no ha pogut passar de l'empat a zero contra el Palafrugell (0-0)

Els blanc-i-blaus únicament s'han acostat per mitjà de xuts llunyans i alguna centrada des de la banda que Osvaldo no ha arribat a rematar amb encert

Efe
2 min

PalafrugellL'Espanyol no ha pogut passar de l'empat a zero contra el Palafrugell, un equip de Segona Catalana que n'ha tingut prou amb l'ordre en defensa per evitar rebre cap gol dels de Mauricio Pochettino. Els blanc-i-blaus únicament s'han acostat per mitjà de xuts de lluny i alguna centrada des de la banda que Osvaldo, que s'ha encarat amb el porter rival al final del partit, no ha arribat a rematar amb encert.

La part més positiva ha estat l'estrena del central mexicà Héctor Moreno i el lateral esquerra Dídac, els últims a arribar a l'Espanyol aquesta pretemporada, i que han deixat bones sensacions a la gespa. Tanmateix, la poca activitat en atac del Palafrugell ha platejat un partit sense gairebé feina per la defensa de Pochettino.

Durant la primera part, amb prou feines hi han hagut notícies al Municipal Josep Pla i Aragonès. L'Espanyol ha dominat clarament, però només ha disposat de dues ocasions clares: una jugada individual de Thievy en el minut 25 i un xut de Dátolo a la mitja hora que s'ha estavellat a la base del pal dret.

El Palafrugell, per la seva banda, ha inquietat els periquitos amb un cop de cap d'Alsina a la recta final de la primera part. A la represa, els cops tampoc han arribat, però el lateral esquerra Dídac i el central mexicà Héctor Moreno, últimes incorporacions d'aquest estiu, debutessin. Aquest ha estat l'únic focus d'interès del partit pels espanyolistes.

Els locals no han trepitjat el camp blanc-i-blau i això ha impedit que les noves incorporacions no poguessin lluir. A més, els de Pochettino han tingut dificultats per sorprendre un rival que no ha abaixat la intensitat gràcies als relleus constants des de la banqueta.

Només el periquito Darder ha tingut una ocasió clara. Un xut llunyà que ha rebotat als dos pals al minut 75. En l'últim tram de l'enfrontament, Verdú ha intentat trencar l'empat amb un xut llunyà, però sense punteria i la defensa del Palafrugell no ha tingut massa problemes per mantenir l'empat.

A la recta final del partit, Osvaldo ha protagonitzat una picabaralla amb el porter rival i l'entrenador Mauricio Pochettino s'ha vist obligat a intervenir en el camp.

stats