Espanyol
Esports Futbol 31/03/2011

Raúl Baena estarà sis setmanes de baixa per un trencament al septe del recte anterior

Les proves a les que ha estat sotmès Baena han confirmat que té una lesió i que estarà sis setmanes fora dels terrenys de joc

Redacció
1 min
Raúl Baena fent exercicis de propiocepció.

BarcelonaSegons informa el RCD Espanyol, Raúl Baena estarà de baixa al voltant de sis setmanes després que les proves que li han practicat aquesta tarda hagin confirmat que pateix un trencament al septe del recte anterior de la cama esquerra, tal com s’apuntava després d’una primera valoració.

El jugador, que ha passat consulta amb el doctor Ramon Cugat, començarà el procés de recuperació amb els fisioterapeutes del club. Els serveis mèdics del club han confirmat que no es tracta d’una recaiguda, ni és la mateixa lesió que va patir les últimes setmanes ni tan sols està a la mateixa zona, si be sí afecta al mateix grup muscular de la cama esquerra.

D’altra banda, Sergio García seguirà amb el tractament previst i que demostra una notable evolució de la lesió de menisc que va patir els últims dies. En qualsevol cas, el jugador serà sotmès a càrregues d’entrenament molt progressives pel que és molt complicat que pugui ser a punt per a aquest diumenge.

stats