PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/04/2012

L'Espanyol reacciona a un 0-2 i acaba sumant un punt contra la Reial Societat (2-2)

Els de Mauricio Pochettino han vist com dos gols de Carlos Vela en quinze minuts han complicat el partit, però entre Demidov (p.p) i Weiss han igualat el partit

Coutinho rep la pressió de Zurutuza

BarcelonaL'Espanyol ha sumat un punt aquest dissabte a Càirnell El Prat en un matx que ha tingut perdut en els primers quinze minuts per 0-2. Els de Pochettino han reaccionat en el minut anterior al descans gràcies a un gol en pròpia porta de Demidov, mentre que a l'inici de la segona part Weiss ha fet el 2-2 definitiu. L'empat no satisfà a un Espanyol que ha reclamat un clar penal sobre Sergio García al minut 65 de partit.

L'Espanyol ha sortit tou i ho ha pagat. Dues errades defensives en els primers minuts han permès al mexicà Carlos Vela fer dos gols en quatre minuts. El 0-1 al minut 12 ha estat un gran gol de Vela, que ha xutat des de la frontal i Casilla no ha pogut aturar la pilota. El 0-2 ha arribat després d'una badada de la defensa blanc-i-blava que ha deixat sol Vela i aquest ha aixecat la pilota per sobre de la sortida de Kiko Casilla.

Els de Mauricio Pochettino han reaccionat, però sense encert. Sergio García i Coutinho ho han intentat, però no ha estat fins 45' quan una mal refús de la defensa de la Real ha acabat al fons de la xarxa i ha certificat l'1-2 abans del descans. A la represa, els catalans han sortit a per totes i Weiss ha anotat el 2-2 tot just començar.

El gol ha esperonat l'afició i l'Espanyol, que ha tingut el gol de la victòria en diversos xuts sense fortuna. Ara bé, Muñiz Fernández s'ha empassat al 65' un clar penal del porter xilè Bravo sobre Sergio García, que ha estat envestit i ha caigut a l'àrea. El fet de no assenyalar el penal ha indignat el públic, que ha tret els mocadors per mostrar el seu desacord.

Des del minut 65' fins el final l'Espanyol ha estat molt superior a una Reial Societat que en el segon temps ha desaparegut. Tot i així a mesura que han passat els minuts la Reial Societat ha semblat conformar-se amb l'empat i s'ha dedicat a especular.