Espanyol
Esports Futbol 25/08/2011

Espanyol i Roma fan oficial el traspàs d'Osvaldo

El nou jugador del Roma signa per quatre temporades. L'Espanyol cobra 15 milions d'euros fixos i podria arribar fins als 2,5 en concepte de variables.

Redacció
1 min
Osvaldo, a Roma.

BarcelonaPablo Daniel Osvaldo ja és, a tots els efectes, nou jugador del Roma. Tant l'Espanyol com el conjunt italià ho han fet oficial aquest dijous a la tarda.

Tot i que el comunicat a la pàgina web de l'Espanyol no parla de xifres, sí que ho fa el Roma, que assegura que ha pagat 15 milions fixos pel jugador.

A més, els romans pagaran 1 milió d'euros si l'equip es classifica per a la Lliga de Campions en alguna de les properes cinc temporades i 250.000 euros per cada 25 presències del jugador en partit oficial, amb un màxim d'1 milió d'euros en aquest concepte (és a dir, fins a un total de 100 partits).

Finalment, la darrera variable serà de 250.000 euros més per cada 10 gols d'Osvaldo amb el seu nou equip, amb un màxim de mig milió d'euros (per tant, fins als 20 gols). Per tant, com a màxim, l'Espanyol cobrarà 2,5 milions d'euros en variables, el que faria un total de 17,5 milions d'euros pel traspàs.

El contracte

Osvaldo signa per quatre temporades amb el Roma, i, segons comunica el club italià, cobrarà 3,6 milions la primera temporada, 3,8 la segona, 4 la tercera i 4,5 la darrera del seu actual contracte.

D'aquesta manera, el davanter argentí torna al futbol italià, d'on va sortir durant el mercat d'hivern de 2010 amb direcció a Barcelona. Provenia del Bolonya, tot i que abans havia militat al Fiorentina, que l'havia adquirit del Lecce, que aleshores jugava a la Segona Divisió. El seu primer club va ser l'Huracán del seu país, on va jugar abans de fer el salt a Europa, a l'Atalanta, ja a Itàlia.

stats