ESPANYOL
Esports Futbol 27/12/2010

Sergio García: "El vestidor de l'Espanyol donarà sempre suport a l'AFE"

El davanter de l'Espanyol creu que el que fa l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) "és bo no només per a Primera, sinó per a tot el futbol"

Redacció
1 min

Sant Adrià de BesósSergio García, davanter de l'RCD Espanyol, ha assegurat avui que el vestidor blanc-i-blau donarà suport a qualsevol mesura presa per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), que reclama que es compleixi el conveni signat que impediria disputar la pròxima jornada del 2 de gener que ve. "L'equip està unit i ens mantindrem sempre al costat de l'AFE. No hi ha res més a dir. Els donarem suport en tot", ha dit Sergio García.

L'Associació de Futbolistes Espanyols també denuncia, d'una altra banda, els deutes de diversos clubs amb alguns jugadors. "És una cosa que li pot passar a qualsevol i això cal arreglar-ho. El millor és el que estan fent perquè és bo no només per a Primera, sinó per a tot el futbol", ha insistit el davanter. Sergio García és membre de l'Associació i també està afectat per l'impagament del Betis. "Em toca com a tots els que vam estar aquí i ens deuen gairebé tot l'any. No tenim ni idea de quan se solucionarà aquest conflicte però hem de donar-los suport en les mesures que prenguin", ha declarat el futbolista.

Sobre l'Espanyol, el català ha assegurat que ell i els seus companys han tornat al treball "amb molta il·lusió i ganes" i no s'ha mostrat preocupat pel calendari de gener: "Sabem que tenim molts partits però estem bé i cal aprofitar el moment. De tota manera ara només pensem en el partit contra el València", ha dit.

stats