ESPANYOL
Esports Futbol 13/05/2012

L'Espanyol rep el Sevilla en el darrer matx de la temporada a Cornellà

El conjunt blanc-i-blau acomiada aquest vespre (20h) la temporada davant el Sevilla i la seva afició, molesta per la trajectòria de l'equip en la segona volta

Efe
2 min

BarcelonaEl partit és intranscendent per als dos equips. Ni els catalans ni els andalusos es juguen absolutament res però els periquitos busquen 'maquillar' la seva imatge davant la grada. També podrà ser l'últim partit per a alguns futbolistes de l'Espanyol i el xoc adquirirà una emotivitat especial a molts nivells.

La Curva, l'agrupació d'animació més activa del club català, ha instat l'afició a una mocadorada massiva amb un comunicat: "Com repulsa a la situació ia una nova temporada en què per a massa les vacances han començat al febrer. El club està instal · lat des de fa anys en un perillós bucle de mediocritat ".

A nivell esportiu, l'entrenador Mauricio Pochettino recupera, per decisió tècnica, al lateral Ernesto Galán. D'altra banda, el davanter Sergio García no s'ha recuperat de la seva contusió al vast extern, el migcampista ivorià Romaric no pot jugar davant els seus excompanys per contracte i Cristian Gómez és baixa per sanció.

L'equip que plantegi el preparador hispà-argentí no diferirà gaire del dels últims partits. La defensa sembla clara i el principal dubte és la composició del doble pivot després de l'absència de Cristian Gómez i Romaric. En punta d'atac, el tècnic haurà de triar entre Álvaro Vázquez o Uche.

Els sevillistes, tot i vèncer la passada jornada a casa el Rayo Vallecano per 5-2, van perdre totes les seves opcions europees en sortir sempre perjudicats dels possibles múltiples empats en aquesta última jornada, pel que a Cornellà-el Prat viatgen amb la intenció de deixar una mica de bon gust en una temporada dolenta en les que no s'han complert els objectius.

L'entrenador de la formació andalusa, José Miguel González 'Míchel', que encara no sap si el club li prorrogarà el contracte per una campanya més, ha mostrat el seu interès de quedar-se i per això intentarà que aquest partit no sigui de tràmit i que les sensacions de l'equip siguin bones.

No estan en el xoc de demà dues centrals, el bosnià Emir Spahic i el francès Julien Escudé, que porten de baixa per lesió diverses setmanes, ni el migcampista xilè Gary Medel, que complirà el segon dels tres partits de sanció amb els quals va ser castigat després de la seva expulsió en el derbi davant el Reial Betis.

Tampoc ha entrat el migcampista alemany Piotr Trochwuski, lesionat d'última hora, però sí que ho han fet el davanter Manu del Moral després de superar algunes molèsties físiques i Andrés Palop i el davanter malià Frederic Kanouté després també d'uns dies amb problemes.

Una de les grans novetats en aquesta trobada pot ser la presència a l'equip titular de l'extrem argentí Diego Perotti, pràcticament inèdit aquesta temporada per una acumulació de lesions però que des de fa un parell de setmanes s'exercita sense problemes, i també el davanter Álvaro Negredo després de complir un partit de sanció.

stats