ESPANYOL
Esports Futbol 29/05/2015

L'Espanyol cau contra el Barcelona de Guayaquil (1-0)

El conjunt equatorià s'ha imposat en un partit amistós contra els de Sergio González

Caicedo intenta una rematada / RCDESPANYOL

GuayaquilEl Barcelona equatorià ha superat 1-0 l'Espanyol, en un partit amistós pels 90 anys de vida de l'equip de Guayaquil, que s'ha endut a les vitrines l'anomenada Copa Euroamericana. L'únic gol del partit ha estat obra de Washington Vera, al minut 61.

Durant el primer temps han escassejat les emocions, amb molt joc al mig del camp, escasses arribades a la porteria i espurnes de bon futbol de Sergio García i Felipe Caicedo per part de l'Espanyol, i de Brahian Alemán del Barcelona de Guayaquil. Justament Alemán ha estat a prop d'obrir el marcador amb un xut des de la meitat del camp que ha obligat a retrocedir el porter i controlar amb dificultat.

Els locals han obert el marcador al minut 61, a través de Vera, que des de la curta distància ha rematat a plaer una precisa passada de Geovanny Nazareno, que ha guanyat el costat esquerre de la defensa espanyola. L'Espanyol ha pogut empatar a través d'un penal comès sobre Lucas Vázquez, però el xut l'ha aturat el porter del conjunt de Guayaquil.

Fitxa tècnica:

Barcelona: Damián Lanza; Pedro Velasco, José Perlaza, Luis Checa, Geovanny Nazareno (m.85, Aaron Peñafiel); Alejandro Frezotti (m.46, Flavio Caicedo), Matías Oyola, Brahian Alemán, Tito Valencia (m.75, Henry Patta); Ely Esterilla (m.12, Washington Vera) i Ismael Blanco (m. 75, Edison Vega).

Espanyol: Pau López (m. 62, Kiko Casillas); Anaitz Arbilla, Rubén Duarte, Álvaro González (m.46, Antonio Raillo), Juan Fuentes; Víctor Álvarez, José Cañas (m.62, Javi López), Salva Sevilla (m.62, Víctor Sánchez), Paco Montañés; Sergio García i Felipe Caicedo (m.53, Lucas Vázquez).

Gol: 1-0, m. 61: Washington Vera.