Espanyol
Esports Futbol 12/07/2012

L'Espanyol anuncia la possible cessió d'Amat al Rayo Vallecano

Ramon Planes ha anunciat que estudia la cessió del central blanc-i-blau perquè segueixi evolucionant com a futbolista i que estudia la contractació de Joan Capdevila

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol, a través del seu director esportiu, Ramon Planes, ha anunciat que estudia la cessió del central blanc-i-blau Jordi Amat al Rayo Vallecano perquè segueixi evolucionant com a futbolista, ja que la competència en la plantilla blanc-i-blava és actualment molt elevada.

"Des de fa una setmana s'està avançant en aquesta possibilitat per l'interès del Rayo, però falta concretar les parts de l'acord i també conèixer la voluntat del futbolista, si vol sortir de l'entitat i seguir creixent com a professional", ha apuntat Planes en la concentració del primer equip a Peralada.

El director esportiu ha subratllat, no obstant això, la seva satisfacció amb el jugador: "Estem contents amb ell, és un noi jove però amb l'arribada de Colotto seria egoista per la nostra part que es quedés. Què millor que tenir minuts a Espanya i a Primera divisió. Ha sortit això del Rayo i estem estudiant aquesta opció".

Planes, a més, ha valorat la possible incorporació de Joan Capdevila, lateral esquerre del Benfica portuguès: "Pot aportar experiència a la plantilla però no és l'única opció. El principal problema per a l'operació és que ha de sortir del seu club". El club i el jugador van mantenir contactes divendres passat.

stats