Copa Catalunya
Esports Futbol 01/12/2010

L'Espanyol fa els deures contra l'Hospitalet en el primer partit del triangular (1-0)

A les 21.50h es jugarà el segon partit entre l'Espanyol i el Barça, que serà decisiu per al guanyador de la final de la copa Catalunya

Albert Solé
2 min

SabadellL'Espanyol s'ha imposat sense massa dificultats a l'Hospitalet en el prmer partit de la Copa Catalunya gràcies a un gran gol de David Garcia per tot l'escaire. En el segon partit entre el Barça i l'Espanyol es decidirà el campió d'aquesta edició, tot i que a les 23h es jugarà l'última part del triangular.

En el primer quart d'hora no ha passat absolutament res. Molt de respecte per part de l'Hospi, i poca coordinació entre els jugadors de l'Espanyol. Pochettino ha alineat a només quatre jugadors del primer equip d'entrada, junt amb jugadors del filial i del juvenil. El tècnic argentí es guarda la resta de jugadors del primer equip per partit amb el Barça, el de després.

El primer xut a porta és de l'Hospi, tot i que massa llunyà i fàcil per Dinu (20'). Però David García ha recollit un rebuig de la barrera a un xut de falta d'Ivan Alonso, i sense pensar-ho ha engaltat un cacau amb l'exterior de la cama esquerra i Cravioto no hi ha pogut fer res perquè la pilota ha entrat per l'escaire. I just després Viale hatret sobre la línia un gol cantat de Callejón. Amb el gol l'Espanyol ha guanyat en tranquil·litat, domina el joc i arriba més sovint a l'àrea. L'Hospi, però, intenta reaccionar, no en té cap altre.

El president de l'Hospitalet Miguel García finalment sí que ha vingut a la Nova Creu Alta, però s'ha assegut a la llotja perquè la seva relació amb el president de la federació catalana (FCF) és nul·la.

ESPANYOL: Dinu, Callejón, Duscher, Ivan Alonso, David García, Raül Rodriguez, Rui Fonte, Darder, Blázquez i Savall.

L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Barón, Viale, Òscar Àlvarez, Rubén García, Ceballos, Pedraza, Cristian Alfonso, Cristian Gómez i Cristian Lobato.

GOLS:

ÀRBITRE: Rebollo López. TG: a Callejón (28') de l'Espanyol. TV: cap.

PÚBLIC: Unes 2.000 persones.

stats