Espanyol
Esports Futbol 21/01/2012

Un Espanyol sense davanters rep el Granada (18 h) amb opcions de ser cinquè

Per aquest partit (18 h), Pochettino no podrà comptar amb Álvaro, Sergio García ni Pandiani, lesionats, però alinearà un equip de garanties per mirar de sumar tres punts que podrien situar l'equip blanc-i-blau cinquè amb 28 punts

N. Arroyo
1 min
Thievy ha aconseguit obrir el marcador al Molinón.

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol s'enfrontarà al Granada a casa a les 18 h (Canal + Liga 2 / PPV) en un partit en què Pochettino haurà d'improvisar una davantera sense Álvaro Vázquez, Sergio García i Pandiani, lesionats. El tècnic argentí podria alinear Rui Fonte en punta, tal i com va reconèixer ahir en roda de premsa, a més de Thievy o el jove del filial Bacari, que també va entrar en la convocatòria.

L'altra baixa important per al xoc és la de Javi López, amb fatiga muscular. Malgrat les baixes, Pochettino no reservarà gaires efectius, malgrat jugar dimarts contra el Mirandés la tornada de quarts de final de la Copa del Rei, perquè aspira a sumar una victòria que situï el seu Espanyol en cinquena posició, amb 28 punts.

El Granada, "un equip organitzat que esperarà per sortir al contraatac", com el va definir Pochettino, arriba a Barcelona amb les baixes dels porters Roberto fernánde i José Juan, a més de les dels centrals Íñigo López, sancionat, i el senegalès, Pape Diakhaté, que disputa la Copa d'Àfrica. Això provocarà la titularitat per primera vegada en Lliga del porter brasiler Julio César i del central Borja Gómez, reforç d'hivern del Granada.

stats