ESPANYOL
Esports Futbol 03/01/2012

L'Espanyol dota amb 14 desfibril·ladors Cornellà i la Ciutat Esportiva

L'Espanyol i l'empresa Oxidoc han arribat a un acord per dotar l'estadi de Cornellà-el Prat amb dotze desfibril·ladors, i amb dos la Ciutat Esportiva

Efe
1 min
Un moment de la presentació de l'acord. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol i l'empresa Oxidoc han arribat a un acord per dotar l'estadi de Cornellà-el Prat amb dotze desfibril·ladors, i amb dos la Ciutat Esportiva. L'acte de presentació de l'acord ha comptat aquest dimarts amb la presència de Miguel García, exjugador del Salamanca, que va patir una parada cardiorespiratòria.

El 24 d'octubre del 2010, l'excentrecampista va caure desplomat en un partit davant el Betis. "La meva experiència la vam viure tots i el desfibril·lador va fer que els metges em poguessin reanimar en un minut. Si no hagués estat per això no seria aquí, la vida continua i no et queda cap seqüela", ha apuntat Miguel García.

El conseller responsable de seguretat de l'Espanyol, José Manuel Moya, s'ha mostrat molt satisfet per l'acord: "Feia molt temps que perseguíem ampliar els espais i possibilitats d'atenció, prevenció i intervenció per a casos de parades cardiorespiratòries. Estem preparats per salvar una vida".

El president d'Oxidoc, Miguel Vaquer, ha destacat les virtuts del desfibril·lador, de la marca Zoll, de què ara disposa l'Espanyol. "És l'únic del món de tercera generació que compta amb tots els avals, recomanacions i homologacions mundials. El pot usar qualsevol, només dispara quan hi ha fibril·lació", ha detallat.

stats