Espanyol
Esports Futbol 11/08/2011

L'Espanyol comença el canvi de gespa a Cornellà-el Prat

L'empresa encarregada de la instal·lació i el manteniment retirarà primer les capes de gespa per després aplicar-hi productes biològics amb els nutrients necessaris per al bon estat dels nous pans d'herba

Efe
1 min
Canvi de gespa.

BarcelonaL'Espanyol ha començat a primera hora d'aquest matí el canvi de la gespa a l'estadi de Cornellà-el Prat, amb vista a l'inici de la Lliga, dissabte, davant el Granada a les 18.00 hores, en les millors condicions possibles. En principi tot el procés hauria d'estar a punt divendres que ve.

Royalverd, l'empresa encarregada de la instal·lació i el manteniment, retirarà primer les capes de gespa per després aplicar-hi productes biològics amb els nutrients necessaris per al bon estat dels nous pans d'herba. Divendres es corregiran els petits desnivells del terreny amb làser i es col·locarà la gespa.

El canvi no és degut a cap urgència a l'estadi espanyolista, però els seus responsables han optat per aquesta mesura per assegurar-se del bon estat de la gespa.

Cornellà-el Prat ha estat l'escenari de diversos esdeveniments aquest estiu, tornejos esportius i actes institucionals, que n'han perjudicat mínimament l'estat.

L'estadi català tindrà així 600 pans d'herba nous d'una gespa procedent de la localitat francesa de Bordeus, que arribaran en 25 camions refrigerats.

L'empresa Royalverd ha assegurat que es tracta d'una varietat especialment dissenyada per a les instal·lacions esportives, gràcies a la seva resistència.

stats