Espanyol
Esports Futbol 17/07/2012

L'Espanyol intentarà incorporar el davanter Felipe Caicedo

El Lokomotiv només estudia vendre el seu davanter, però la intenció de l'entitat catalana és aconseguir una cessió amb opció de compra

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol intentarà incorporar aquesta setmana el davanter Felipe Caicedo, del Lokomotiv de Moscou, com a cedit per a la temporada que ve, segons han explicat fonts del club blanc-i-blau.

En principi, el Lokomotiv només estudia vendre el seu davanter, però la intenció de l'entitat catalana, que no pot fer front a un traspàs d'aquesta magnitud, és aconseguir una cessió amb opció de compra.

L'Espanyol ha decidit enviar emissaris autoritzats a Moscou per intentar tancar l'operació en els pròxims dies.

Felipe Caicedo, que no s'ha adaptat a la vida a Rússia, és la primera opció de la direcció esportiva, que s'ha marcat com a prioritària la incorporació d'un davanter centre per a la temporada que ve.

De tota manera, l'entitat blanc-i-blava té altres alternatives per al lloc de '9' en cas de no arribar a un acord amb el Lokomotiv de Moscou.

L'equatorià, de 23 anys, va jugar dues temporades en la Primera Divisió espanyola. En la campanya 2009-10, Caicedo va militar al Màlaga, on va disputar 18 partits de Lliga i va marcar quatre gols, mentre que en la 2010-11 va jugar al Llevant, on va aconseguir tretze dianes en 26 partits de Lliga.

stats