Espanyol
Esports Futbol 26/06/2012

L'Espanyol presenta l'anunci de la campanya d'abonaments per a la temporada 2012-13

A la campanya apareixen diversos protagonistes del club, des del Juan Manuel, el soci número 1, fins a la Lucía, la darrera sòcia donada d'alta

Ara
1 min

BarcelonaLa campanya de renovació i captació d'abonaments ja està en marxa des de fa uns dies i, amb ella, arriba l'anunci d'estiu del club per animar a tots els pericos a seguir formant part de la gran família blanc-i-blava. Enguany, la campanya porta per lema "Sempre hi som. Des del 1900" i explica molt clarament que el més important d'aquest club sempre ha estat, és i serà la seva afició.

Per a l'Espanyol, "els socis són el més important. El club ha passat per situacions difícils i per grans èxits, però el suport de la seva massa social sempre ha provocat que el club seguís creixent sense aturador i que, avui, continuï endavant amb empenta. Aquest binomi soci-club és fonamental per entendre la història de l'Espanyol i també per garantir el present i el futur de l'entitat".

A l'anunci hi apareixen diversos protagonistes de l'Espanyol. Des del Juan Manuel, el soci número 1, fins a la Lucía, la darrera sòcia donada d'alta quan s'enregistrava l'espot, passant per penyistes, socis de tots els sectors de l'Estadi, o el jove actor Jordi Pla, conegut pel seu destacat paper al premiat film 'Pa negre'. Tots ells simbolitzen una manera de fer i de ser que ha portat a l'Espanyol "a tenir un marcat caràcter de club familiar, tenaç i que mai es rendeix".

stats